Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att köpa biljetter
i kväll
Folkets Bio Jönköping
16:30 Clara Sola (Sv. txt)
19:00 Ninjababy
onsdag
Folkets Bio Jönköping
19:00 Allt gick bra
torsdag
Folkets Bio Jönköping
19:00 Call Me Madame Maestro (Sv. txt)
Fler dagar...
bli medlem röd
biljetter
bild
FB film i blodet
Småfolkets
Europa Cinemas
pluspolare
Biljetter
Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att köpa biljetter
i kväll
Folkets Bio Jönköping
16:30 Clara Sola (Sv. txt)
19:00 Ninjababy
onsdag
Folkets Bio Jönköping
19:00 Allt gick bra
torsdag
Folkets Bio Jönköping
19:00 Call Me Madame Maestro (Sv. txt)
Fler dagar...
Nyheter
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!   Om integritet
facebook
instagram

Integritetspolicy för Folkets Bio, Jönköping Behandling av personuppgifter – information enligt dataskyddsförordningen, GDPR (2016/679/EG)

Folkets Bio Jönköping
Folkets Bio Jönköping (lokalavdelningen) erbjuder Jönköpingsborna kvalitetsfilm från alla världens hörn på Teaterbion i Kulturhuset, Tändsticksområdet i Jönköping. Som medlem i föreningen kan en vara aktiv som maskinist eller i visningsgruppen. Föreningens arbete drivs av dess medlemmar och alla medlemmar är välkomna att vara med och bestämma vilka filmer som ska visas på biografen. Föreningen har en styrelse som väljs vid årsmöte. Denna policy reglerar hur personuppgifter behandlas av oss och för vilket ändamål. Vänligen läs igenom policyn innan personuppgifter delas med oss.
I enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) kan du kontakta oss för att ta del av de personuppgifter vi har om dig och/eller begära att de raderas. Vänligen läs först igenom nedanstående information då vi inte samlar in personuppgifter i någon större utsträckning. Föreningen förbinder sig att respektera och skydda personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför
Uppgifter om besökare Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev finns ditt namn och din mejladress i ett e-post-utskicksverktyg (Get a Newsletter). Uppgifterna lagras säkert och tills du väljer att avsluta prenumerationen och används endast till vårt nyhetsbrev. Avslutar du din prenumeration raderas din mejladress och du kommer inte att ta emot fler nyhetsbrev från oss. Vi använder oss av statistikprogramvaran Google Analytics för att mäta läsfrekvens och beteenden på strukturell nivå. Google Analytics använder sig av cookies som vi inte har tillgång till. Vid försäljningen av biljetter samlar lokalavdelningen inte in några personuppgifter, inte heller några uppgifter om kredit- eller bankkort. Vid förköp av biljetter via bio.se hänvisas till information om personuppgifter på bio.se (https://www.bio.se/termsconditions) Föreningen lämnar inte ut personuppgifter till utomstående.

Uppgifter om medlemmar
När du blir medlem i lokalavdelningen blir du samtidigt medlem i Riksföreningen Folkets Bio (riksföreningen). Lokalföreningen får medlemmarnas personuppgifter från riksföreningen för att kunna skicka ut information om aktuella filmer, kallelse till årsmöte, medlemsmöten och filmsättningsmöten m.m. Medlemslistan uppdateras årligen och personer som inte längre är medlemmar tas bort från listan. För att lokalavdelning ska kunna skicka dig medlemsinformation, exporteras dina kontaktuppgifter till ett e-post-utskicksverktyg (Get a Newsletter). Vi behåller uppgifterna så länge medlemskapet är giltigt eller så länge uppgifterna behövs av administrativa och/eller legala skäl. Som medlem kan du när som helst avsluta din prenumeration men går då miste om möjligheten att få medlemsinformation.
Vi för även ett register över aktiva medlemmar. I det registret sparar vi ditt namn, telefonnummer samt e-postadress för att kunna kommunicera bland annat arbetsschema. Du kan närsomhelst avregistrera dig som aktiv medlem genom att höra av dig till lokalavdelningen per mejl.
Lokalavdelningen använder Dropbox för att publicera medlemslista, scheman, biografstatistik m.m. För att få tillgång till Dropbox krävs ett aktivt arbete i föreningen. Inaktuella uppgifter tas bort från Dropbox. Tillgång till Dropbox undantas för medlemmar som ej längre är aktiva.

Cookies
Vår hemsida använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Cookies är små textfiler som skickas till din dator när du besöker en webbplats och används för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster, samt för att samla in begränsad information om besökaren. När du besöker hemsidan har du möjlighet att uppge om du godkänner lagrandet av cookies.
Datainspektionen Vid oenighet om behandling eller lagring av personuppgifter kan en anmälan lämnas till Integritetsskyddsmyndigheten.

Kontaktinformation
Folkets Bio Jönköping
E-post: info@folketsbiojonkoping.se
Hemsida: http://www.folketsbiojonkoping.se/

Om du har några frågor rörande vår personuppgiftsbehandling eller vill begära ut dina uppgifter, hör av dig till: info@folketsbiojonkoping.se

 


Publicerad 20/4 2021 kl 21:37. Senast uppdaterad 19/5 2021 kl 14:46.
Visas nuBiljetter

i kväll 5 december
16:30 Clara Sola (Sv. txt)
19:00 Ninjababy
onsdag 8 december
19:00 Allt gick bra
torsdag 9 december
19:00 Call Me Madame Maestro (Sv. txt)
Folkets Bio Jönköping  |  Svavelsticksgränd 7  |  info@folketsbiojonkoping.se
Välkommen till Folkets Bio Jönköping! Hitta hit: Svavelsticksgränd 7
⬆︎