Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (rad 2404 av /customers/b/0/7/folketsbiojonkoping.se/httpd.www/includes/menu.inc).

CARMEN & LOLA

Visas: 
22 aug 19:00

En del av Jönköping Qom ut!
Två unga romska kvinnor finner varandra i Arantxa Echevarrías drama Carmen & Lola, som utspelar sig i Madrids förorter. Den bohemiska Lola är sexton år och medveten om att hon attraheras av kvinnor. Carmen är ett par år äldre och försöker passa in i det liv hennes föräldrar förväntar sig att hon ska leva - hon är förlovad med Lolas kusin med giftermål som logisk följd. När de två möts får Lola snabbt känslor för Carmen, som först skräms av hennes subtila ömhetsbetygelser. Men snart är de två i största hemlighet ett par, och måste försöka skapa sig en tillvaro i en omgivning som inte kan acceptera deras kärlek.

Carmen & Lola är en färgglad och vackert bitterljuv historia som kommer att krossa ditt hjärta samtidigt som den ger dig hopp för en ny morgondag.

Orginaltitel: Carmen & Lola
Regissör: Arantxa Echevarria
Land: Spanien
Språk: Spanska
År: 2018
Genre: Drama
Längd: 103 min
Skådespelare: Rosy Rodriguez, Carolina Yuste, Zaira Morales, Moreno Borja, Rafaela León, Lucas Heredia, Jacqueline Jiménez
Åldersgräns: 15 år

KÖP BILJETT!